Backline Open Dagen

24 Maart Open Dag voor Bedrijven & 25 Maart Open Bedrijven Dag

Wij openen onze deuren Tijdens de Backline Open Dagen

Open Dag voor Bedrijven

Op vrijdag 24 Maart organiseren wij onze eigen open dag voor bedrijven en zakenrelaties. U wordt hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Daarna vertellen we je alles over de laatste technieken en de relevante projecten waarbij we ze inzetten. Dit geeft ons de kans een extra stukje diepgang toe te passen en onze projecten dieper toe te lichten. Daarnaast geven we wat extra aandacht aan specifieke vragen, en laten we natuurlijk alle bedrijven met elkaar kennis maken.


OPEN DAG VOOR Bedrijven

24 MAART: 10:00 tot 16:00


Tijdens de open dag zullen er verschillende technieken tentoon worden gesteld. Op die manier krijg je te maken met de nieuwste oplossingen in beeld en geluid:

 

Open Bedrijven Dag

Op zaterdag 25 maart openen wij onze deuren van 10:00 tot 16:00 tijdens de Open Bedrijven Dag. Kom langs om kennis te maken met de nieuwste technieken in de wereld van beeld en geluid op Eijkenakker 2, Bergeijk.

Tijdens deze open dag voor jong en oud krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen van de professionele beeld en geluidsinstallaties. Laat ons jou alles vertellen over onze projecten als Theater de Kattendans, Cure Afvalbeheer, Fashionretailer Omoda en nog veel meer. U wordt hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Daarna vertellen we je alles over de laatste technieken en de relevante projecten waarbij we ze inzetten.


OPEN BEDRIJVEN DAG

25 MAART: 10:00 tot 16:00


Tijdens de Open Bedrijven Dag zullen wij aandacht besteden aan de volgende technieken:

 

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid