Huddle Room

De Huddle Room is een moderne aanvulling op de traditionele vergaderruimte. Een kleine ruimte volledig ingericht voor snel, efficient en productief werken. Snel even de cijfers doorspreken, een brainstormsessie met je team, een videoconference met het hoofdkantoor. Alles kan in de Huddle Room.

Backline verzorgd de volledige implementatie van jouw Huddle Room. Presentatieschermen, audiosystemen en videoconference apparatuur. You name it, we make it. Specifiek afgestemd op de wensen van jouw team. Ook voor de inrichting en het ontwerp van de Huddle Room werkt Backline nauw samen met interieurbouwers om de gehele ruimte op maat op te leveren.

zoom skype teams

Skype for business, Cisco Teams, Starleaf, Polycom etc. Allemaal moderne collaboration tools geschikt voor in elke huddle room. Het idee achter een huddle room is gebaseerd op laagdrempelig gebruik van video conferentie. In plaats van het bellen naar een ruimte, gebruik je je eigen persoonlijke online omgeving. Deze online omgeving wordt weergegeven op het scherm in de huddle room. Zo kan je eenvoudig deelnemen in een online meeting.

Wilt u meer informatie over huddle rooms of videoconference in het algemeen?