van museum tot experience center

Bruns maakt verhalen tastbaar door het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige tentoonstellingen en exhibits

Museuminrichting Bruns

Sinds 2017 heeft Bruns nieuw leven geblazen in de voormalige weverij De Ploeg gevestigd in Bergeijk. De fabriek is volledig omringd door natuur, het prachtige Ploegpark, ontworpen door tuinarchitecte Mien Ruys. Met de overname wordt de functie als fabriek weer in ere hersteld. Voorheen werden de befaamde Ploegstoffen geproduceerd. Nu treedt Bruns in de voetsporen van de fabriek, met het ontwikkelen van hoog kwalitatieve tentoonstellingen en exhibits voor musea, science centra, informatie- en bezoekerscentra en brand experience centra.

Videoconferencing

Bruns opereert internationaal en de mensen van Bruns zijn daarom ook veel onderweg. Om efficiënt te kunnen vergaderen met collega’s of leveranciers heeft Bruns meerdere vergaderruimtes uitgerust met een videoconferentiesysteem. Met één druk op de knop wordt er ingebeld en kan er gecommuniceerd worden met hoogwaardig beeld en geluid.

Software simulatie geluidsdruk

Bij het engineeren van een muzieksysteem is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de geluidsdruk op de werkvloer overal hetzelfde is. We kunnen dit simuleren met speciale simulatie software. Aan de hand van deze berekening kan het aantal speakers en de ideale plaatsing daarvan bepaald worden.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid