Videowall opvallend en duidelijk

Een videowall trekt de aandacht. Een combinatie van verschillende schermen die samen één geheel vormen tot een blikvanger. De ideale manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen, indruk te maken of ‘gewoon’, omdat het gaaf is. Waar u van gegarandeerd bent is een doeltreffende manier van communiceren, want er is niemand die om die videowall heen kan.

Waaruit bestaat uit een videowall

Een videowall is een zorgvuldig gecombineerde installatie van verschillende schermen. Deze schermen hebben een dunne rand (bezel), waardoor deze naadloos op elkaar aansluiten. Via een speciaal framework van beugels worden deze schermen tegen een wand of op een plafond geplaatst. Dit framework maken is vakwerk, want het komt behoorlijk precies om de schermen goed tegen elkaar aan te monteren. Om content te laten zien is een mediaplayer nodig. Dit kan via een extern apparaat, maar ook via software getoond worden.

Content projecteren

Een videowall hoeft niet uit schermen opgebouwd te worden. Projecties afkomstig van hoogwaardige projectoren kunnen ook naadloos op elkaar gelegd worden waardoor immense totaalprojectie ontstaat. Waar het de kunst met schermen is om de randen goed op elkaar aan te sluiten is dit bij projectoren hetzelfde. Maar dan van de content. Waar de projectie van de ene beamer ophoudt, moet de volgende verdergaan.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid