Muziek op Kantoor

Werken met achtergrondmuziek wordt als zeer prettig ervaren.

Radio op kantoor Muziek werkt mee in uw bedrijf

Een goede radio op kantoor  zorgt voor een open communicatiecultuur. Werknemers zitten niet meer met oortjes in te werken en zijn dus beter benaderbaar voor collega’s. Vaak is een centrale radio voor goede en heldere muziek op kantoor niet heel ingewikkeld. Een paar eenvoudige plafond– en/of opbouwspeakers met een simpele versterker is vaak genoeg om het gewenste effect te bereiken. Hierbij kunnen we natuurlijk zorgen voor een makkelijke volumeregeling per ruimte zodat u bijvoorbeeld in de vergaderruimte de muziek uit kunt zetten op elk gewenst moment.

Prettig werken is een keuze

80% van uw medewerkers vindt het leuk om met muziek te werken. Op kantoor is ook het geval. Maar alleen… zoveel mensen, zoveel wensen. Wij adviseren dat u als werkgever een koers bepaalt en ervoor zorgt dat muziek weer mee gaat werken in uw bedrijf.

Kan muziek en omroep worden gecombineerd met elkaar?

Zeker weten. Bij het toepassen van omroep is de spraakverstaanbaarheid van cruciaal belang. Dit heeft dan ook effect op de keuze van de luidspreker en posities waar deze geplaatst worden. In een perfect scenario kunnen we hier bij een nieuwe installatie over nadenken, zodat beide perfect geïntegreerd kunnen worden. Het is ook mogelijk om een bestaande installatie uit te breiden met één van de twee.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid