Raadzaal Discussiesysteem

Een raadzaal is in feite een vergaderaccommodatie uitgerust met alles dat nodig is voor een moderne vergadering.

Multifunctionele Raadzaal Modern en scherp vergaderen

Een raadzaal discussiesysteem of conferentiesysteem is onmisbaar tijdens een raadsvergadering. Zo’n systeem zorgt voor een optimale verstaanbaarheid van de gemeenteraadsleden of andere betrokkenen in de vergadering en zal daardoor bijdragen aan een constructieve besluitvorming. Elk raadslid heeft een eigen microfoon waardoor gesproken kan worden. De voorzitter beschikt vanzelfsprekend over een microfoonpost met meer functionaliteit om de discussie technisch gezien te kunnen begeleiden.

Raadzaal anno 2020

In dit nieuwe decennium is een aantal microfoonposten niet het enige meer wat telt in een raadszaal. Zo kunnen sprekers in beeld gebracht worden middels een cameravolgsysteem. Vanzelfsprekend kan de conferentie ook worden opgenomen en uitgezonden worden via lokale mediabedrijven. Bovendien kunnen documenten en agenda’s digitaal worden weergegeven en worden gesynchroniseerd.

Interactieve discussies

Behalve het gesproken woord kunnen uw gemeenteraadsleden ook op andere, interactieve wijze, deelnemen aan de discussie. Wat te denken van live stemmen op vraagstukken. Of via tekstberichten vragen stellen aan de discussieleider. Er zijn talloze interactieve vorm van communicatie mogelijk om de besluitvorming te vereenvoudigen en sneller vast te leggen. Wij denken graag met u mee en kunnen u volledig inspireren dankzij onze schat aan ervaring met audiovisuele projecten in raadzalen.

Alles weten over de mogelijkheden voor Raadzalen?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid