Audiovisuele middelen in uw vergaderruimte

Een modern bedrijf kan niet meer zonder een goede en effectief ingerichte vergaderruimte.

Effectief vergaderen in uw Vergaderruimte

Vergaderruimtes ontwikkelen zich in razend tempo tot een moderne werkplek. En een moderne werkplek is uitgerust met de juiste middelen om vergaderingen efficiënter en doeltreffender te laten verlopen. Geen vertraging meer door techniek waar uw werknemers niet mee om kunnen gaan. Maar een vergadersysteem dat past bij uw ambities als bedrijf en bij uw werkklimaat.

De moderne vergaderruimte

De moderne vergaderruimte wordt in de basis uitgerust met een presentatiescherm, een haarscherpe camera, een conferencing hub voor het koppelen van een laptop of smartphone en een audiosysteem. Via een roombooking systeem kunnen uw medewerkers de ruimte online reserveren. Gedurende de vergadering kunnen digitale notities met elkaar gedeeld worden en worden deze automatisch opgeslagen in de cloud.

Bruikbaar voor iedereen

Het is de kunst om deze nieuwe vergadertechnologieën dusdanig te integreren dat elke medewerker hier gebruik van kan maken. Dus praktisch toepasbaar zonder teveel kennis van techniek. Simpele bediening en stabiele verbindingen tussen de apparatuur die wordt ingezet. Deze zaken vergroten het werkplezier van uw medewerkers en dragen eraan bij dat vergaderingen zinvol zijn en uitstekend kunnen worden opgevolgd.

 

Wilt u meer informatie over audiovisuele middelen in uw vergaderruimte?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid