Omroepinstallatie perfecte verstaanbaarheid

Een omroepinstallatie is een zeer efficiënte manier van communiceren in een bedrijf of openbaar gebouw. Via een centraal aangestuurd omroepbericht kunt u direct een grote groep werknemers, gasten of klanten bereiken. Dit kan via een gesproken woord, maar ook via geautomatiseerde berichtgeving rondom openings- of sluitingstijden, wisseling van shifts of pauze alarmering. Natuurlijk kunt u ook iemand naar loading dock 5 roepen, omdat daar gelost moet worden.

Verstaanbare omroepinstallatie

Een omroepinstallatie heeft alleen nut als de mededelingen ook overal te horen zijn. Welke luidsprekers ingezet moeten worden hangt helemaal af van het formaat van de ruimte, alsook de aard van de werkzaamheden die daar plaatsvinden. Ook speelt akoestiek een belangrijke rol. Specifieke luidsprekers worden hierbij gecalculeerd in verschillende posities om zodoende de best mogelijke verstaanbaarheid te realiseren.

Specialisme in sportaccommodaties

De laatste jaren hebben wij ons erg toegelegd op het inrichten van omroepinstallaties voor sportaccommodaties. Dankzij onze samenwerking met enkele fabrikanten die luidsprekers voor buiten ontwerpen kunnen wij sportverenigingen, zwembaden en sporthallen uitstekend bedienen. Onze omroepinstallaties kunnen ook uitstekend ingezet worden voor het weergeven van (achtergrond)muziek. Ideaal in ruimtes waar muziek bij mag dragen aan een stukje sfeer.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid