pauzesignalering

Structuur voor iedereen

Altijd op tijd met Pauzesignalering

Klinkt er bij u nog een ouderwetse zoemer voor de pauze? Dat kan ook anders. De nieuwste trend op het gebied van pauze signalering zijn moderne signalen die wat minder autoritair overkomen. Feit is wel dat pauze signalering met een schoolbel of pauze zoemer uiterst effectief is en uw personeel meteen in beweging laat komen. Tel uit uw winst!

Geautomatiseerde signalering

Natuurlijk is het niet noodzakelijk om zelf de tijd in de gaten te houden. Pauze signalering kan volledig automatisch met schoolbel of signaalklok. Net als overige berichtgeving natuurlijk. Naast pauze signalering kunnen we lestijdensignalering toepassen, maar ook informatie voor bezoekers weergeven. Een automatisch bericht wanneer een chauffeur zich meldt bij het loading dock. Of wanneer een machine uitvalt in uw werkplaats.

Tel uit uw winst

Maar wanneer het aankomt op pauzesignalering kan er nog steeds snel worden gerekend. Stel dat u 100 werknemers aan de slag hebt in uw productiehal. Zij krijgen 3 keer per dag pauze. Het is aannemelijk dat zij zich ruim voor de pauze al richting de rokersruimte of kantine bewegen. Laten we het simpel houden en op 1 minuut winst per werknemer per pauze rekenen. Dan heeft u in één jaar tijd al 78.000 minuten gewonnen. Allemaal met eenvoudig met een schoolbel, pauze zoemer of signaalklok.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid