Sfeerbepalend

Akoestiek en muziek hebben direct invloed op smaken die we ervaren. Muziek is niet weg te denken uit de hedendaagse horeca.

Sfeerbeleving in de Horeca

Goede kwaliteit muziek is van groot belang in de horeca. Bij ontvangst, verblijf en afscheid heeft de sfeer van geluid en het geluidsvolume invloed op het welzijn van uw gasten. De eerste indruk van uw pand, locatie of omgeving is belangrijk. Muziek helpt hier ook bij. Gasten doen de jas uit en krijgen een nieuwe jas aangereikt middels een deken van muziek. Het welzijn van uw gasten staat voorop. Door te kiezen voor een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek met uitstekende geluidskwaliteit zorgt u voor een goed gevoel bij uw gasten. Tijdens het verblijf is volume ontzettend belangrijk. Zowel te hard als te zacht kan als vervelend worden ervaren. Met een goede geluidsinstallatie kunt u hier doeltreffend op inspelen.

Een slimme geluidsinstallatie

Een slimme geluidsinstallatie helpt u commercieel inspelen op de wensen van uw gasten. Volume, klanken en muziekkeuze zijn belangrijk, net als een uitmuntende verstaanbaarheid tijdens het gebruik van een microfoon. Uw medewerkers kunnen feilloos met alle technische vragen van uw gasten overweg, omdat de geluidsinstallatie makkelijk te bedienen is en altijd goed werkt.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid