Auditorium

Een presentatie of lezing voor een groter publiek vindt meestal plaats in een auditorium. Deze ruimtes zijn hier speciaal voor ingericht met alle technieken die daarvoor nodig zijn

Auditorium

Een auditorium is een grote zaal van bijvoorbeeld een universiteit of in een conferentiecentrum, die plaats biedt aan honderden toehoorders. Hierin wordt vaak gebruik gemaakt van grote beelddragers zoals een projectiescherm of videowall. Een goede kwaliteit projector is hierbij een must. Dit alles is vaak in combinatie met een goede heldere kwaliteit audio-installatie waarbij spraakverstaanbaarheid van groot belang is.

Eenvoudige bediening

De techniek in een auditorium bevat doorgaans veel functionaliteiten wat de bediening soms erg complex kan maken. Wij maken op maat gemaakte oplossingen om deze complexe systemen toch eenvoudig te kunnen bedienen. Door het toepassen van een besturingssysteem kan een grote installatie simpel via een knoppenpaneel of touchscreen bediend worden.

Luid en duidelijk

Het geluid in een auditorium moet voor meerdere toepassingen afgestemd zijn. Het geluidssysteem moet ideaal zijn voor spraak zodat de hele zaal de spreker duidelijk en verstaanbaar kan horen. Naast spraak is het ook wenselijk om muziek van een videofragment mooi weer te geven. Deze ideale installatie creëren we door de combinatie van een juiste product keuze en het op maat inregelen van het systeem.

Gratis advies over de beste geluidsinstallatie?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid