Multifunctionele ruimte

Ruimtes ingericht als bedrijfsrestaurant zijn in slecht enkele handelingen om te toveren tot high tech presentatieruimte!

alles is mogelijk in uw Multifunctionele Ruimte

Een multifunctionele ruimte wordt vaak gebruikt voor diverse doeleinden. De audiovisuele invulling van zo’n ruimte is vaak erg complex omdat met een grote diversiteit aan functies rekening gehouden dient te worden. We hebben al diverse multifunctionele ruimtes voorzien van degelijke audiovisuele oplossingen waarbij het gebruikersgemak één van onze speerpunten is.

Gecombineerde functionaliteit

We hebben veel ervaring in ruimtes met een gecombineerde functionaliteit. Een restaurant/kantine en presentatieruimte of een lunch/koffieruimte gecombineerd met werkruimte en raadzaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Indien u interesse heeft kunnen we u vrijblijvend informeren.

Restaurant en presentatieruimte

Holmatro wilde in hun nieuwe restaurant ook kunnen presenteren of een borrel organiseren voor het voltallige personeel. Toch moest de ruimte er vooral uitzien als een strak ontworpen bedrijfsrestaurant zonder zichtbare onderdelen van een standaard presentatieruimte.
We kozen voor een dubbele projectie oplossing met HD projectoren. Het Bose audiosysteem dient overdag voor achtergrondmuziek maar heeft voldoende power om een strakke film af te spelen. Daarnaast bedienen we het systeem met een Crestron sturing zodat het wisselen van opstelling echt kinderspel is.

Meer Informatie

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid