Projectie Haarscherpe beelden

Een beamer is nog steeds een veelgevraagd audiovisueel middel voor het geven van presentaties. Met name wanneer het gaat om flinke groep mensen in een grotere ruimte zorgt een haarscherpe projectie ervoor dat de presentatie ook op afstand gevolgd kan worden. Beamers zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en voor elke prijs. Wij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze en zorgen er bovendien voor dat deze geïntegreerd wordt met andere slimme presentatiemiddelen.

De combi van beeld en geluid

Wanneer projectie toegepast wordt gaat dit veelal in combinatie met audio. Enerzijds het weergeven van media dat wordt getoond op de projectie. Anderzijds microfoontechniek van de spreker die de presentatie toelicht. Het is zaak dat beiden zonder al teveel technische kennis geactiveerd kunnen worden door uw medewerkers. En dat deze facetten meebewegen met grootte van de groep mensen die deelnemen of het formaat van de ruimte waarin de presentatie wordt gegeven.

Maar welke projector dan?

Welke projector u moet gaan gebruiken is afhankelijk van veel factoren. Allereerst uw ruimte. Is dit een lichte ruimte of erg donker? Hoe staat de verlichting gericht? Valt er wellicht zonlicht naar binnen? Het zijn slechts enkele vragen waarop wij samen met u antwoord krijgen, waarna we u de juiste projectie oplossingen kunnen voorstellen. Wij realiseren ons dat budget altijd een rol speelt en hierin zullen we u dan ook praktisch begeleiden.

Specifieke vragen over projectie?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid