Huddle Room

Het idee achter een huddle room is gebaseerd op laagdrempelig gebruik van video conferentie. In plaats van het bellen naar een ruimte, gebruik je je eigen persoonlijke online omgeving.

Kleine vergaderruimte Snel en efficiënt vergaderen

De Huddle Room is een kleine ruimte gericht om snel, efficiënt en productief met elkaar te werken en te vergaderen. Een moderne aanvulling op de traditionele vergaderruimte. Snel even de cijfers doorspreken, een brainstormsessie met uw team of doeltreffend video vergaderen met het hoofdkantoor. Huddle betekent ‘ineengetrokken’ en is ook wel afkomstig uit de sport American football waarbij teams samenkomen in een kring om hun strategie voor het spel te bedenken.

Waaruit bestaat een Huddle Room?

Een kleine vergaderruimte wordt in de basis uitgerust met een presentatiescherm, een haarscherpe camera, een conferencing hub voor het koppelen van een laptop of smartphone en een audiosysteem. Aan de hand van een gesprek met uw werknemers inventariseren we de wensen en vullen we setting in met apparatuur waar iedereen snel en doeltreffend mee kan werken.

Laagdrempelig in gebruik 

Het idee achter een kleine vergaderruimte is dat iedereen op laagdrempelige wijze gebruik kan maken van efficiënte vergader- en presentatietechniek. Simpel een laptop koppelen om op een scherm te delen. Bestanden opslaan in the cloud en op afstand communiceren met collega’s of klanten via Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Cisco, Starleaf of Polycom. Allemaal moderne videoconferentie oplossingen die wij kunnen integreren in uw Huddle Rooms.

Wilt u meer informatie?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid