Geluidsinstallatie bedrijfshal voor een productieve werksfeer

Aan een goede geluidsinstallatie in uw bedrijfshal zitten erg veel voordelen. Allereerst zorgt muziek in uw bedrijfshal namelijk voor een prettige werksfeer. Het is bewezen dat medewerkers hierdoor tevens stukken productiever zijn. Daarnaast heeft u geen last meer van losse radio’s die door elkaar heen gebruikt worden. Dit maakt de beleving rustiger en werkbaarder. Zo vermindert u het risico op brandgevaar en voldoet u aan de wettelijke ARBO-geluidsnormen. Bovendien zijn overbodige NEN3140 keuringen hierdoor verleden tijd.

Voordelen van een centrale geluidsinstallatie in uw bedrijfshal

  • Hoge kwaliteit muziek zorgt voor een prettige werksfeer.
  • Ons systeem voldoet aan de ARBO-geluidsnorm.
  • Een centrale installatie voorkomt NEN3140 keuringen.
  • Draagbare radio’s die overlast veroorzaken zijn verleden tijd.

Speciale speakers voor bedrijfshallen

Wij weten precies welke speakers wij moeten gebruiken voor het beste geluid voor uw bedrijfshal. Dit komt dankzij onze jarenlange ervaring met het installeren van geluidsinstallaties. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld speciale speakers die zijn gemaakt voor bedrijfshal omgevingen. Denk hierbij aan vocht- en stofbestendige opbouwspeakers. Of pendel speakers voor hoge ruimtes en een wijde afstraling. Bovendien houden we bij het kiezen van de speaker rekening met omgevingsgeluid van machines. Daarnaast kijken we naar de posities van alle werkplekken en de afmetingen van uw bedrijfshal. Op die manier komen wij tot het beste geluid voor iedere ruimte.

Wat doen wij?

Wij verzorgen op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijfshal. Zo kunt u op een centrale plek naar de internetradio of DAB+ luisteren. Daarnaast voegen we hier vaak pauze-signalering aan toe. Daarnaast raden we een eenvoudige omroepinstallatie en een simpele volumeregeling per zone aan. Zodra we dit combineren met een kwalitatieve opbouw- of pendant luidspreker ontstaat een perfecte geluid. Uiteindelijk is alles natuurlijk afhankelijk van jullie persoonlijke wensen. Al onze oplossingen hebben gegarandeerd een gebruiksvriendelijke bediening en kunnen in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid