Geluidsinstallatie bedrijfshal productieve werksfeer

Aan een goede geluidsinstallatie in uw bedrijfshal zitten erg veel voordelen. Allereerst zorgt muziek in uw bedrijfshal ervoor dat er een prettige werksfeer is zodat medewerkers bewezen productiever zijn. Tevens hebt u geen last meer van losse radio’s welke door elkaar heen gebruikt worden. Dit maakt de beleving rustiger en werkbaarder. Zo vermindert u het risico op brandgevaar en voldoet u aan de wettelijke ARBO-geluidsnormen. Bovendien zijn overbodige NEN3140 keuringen hierdoor verleden tijd.

Voordelen van een centrale geluidsinstallatie in uw bedrijfshal

  • Hoge kwaliteit muziek zorgt voor een prettige werksfeer.
  • Ons systeem voldoet aan de ARBO-geluidsnorm.
  • Een centrale installatie voorkomt NEN3140 keuringen.
  • Draagbare radio’s die overlast veroorzaken zijn verleden tijd.

Speciale speakers voor bedrijfshallen

Dankzij onze jarenlange ervaring met het installeren van geluidsinstallaties in bedrijfshallen weten wij precies welke speakers wij moeten gebruiken om tot de beste audioweergave te komen. Zo gebruiken wij speciale speakers die zijn gemaakt voor bedrijfshal omgevingen. Zoals vocht- en stofbestendige opbouwspeakers. Of pendel speakers voor hoge ruimtes met een wijde afstraling. Bij het kiezen van de speakers houden we rekening met omgevingsgeluid van machines, posities van alle werkplekken en de afmetingen van uw bedrijfshal.

Wat doen wij?

Wij verzorgen op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijfshal om centraal naar de internetradio of DAB+ te luisteren. Daarnaast voegen we hier ook vaak pauze-signalering aan toe, een eenvoudige omroepinstallatie en een simpele volumeregeling per zone. Zodra dit gecombineerd wordt met een goede kwalitatieve opbouw- of pendant luidspreker ontstaat een perfecte totaaloplossing. Uiteindelijk is alles afhankelijk van jullie persoonlijke wensen. Alle oplossingen hebben gegarandeerd een eenvoudige bediening en kunnen in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid