Sound Masking Spraakprivacy verbeteren

In Nederland schieten de kantoortuinen als paddenstoelen uit de grond. Elk bedrijf wil open ruimtes en glaswanden in de kantooromgeving. Als medewerkers eenmaal in deze kantoortuinen werken, komen ze tot de ontdekking dat het knap lastig is om u goed te kunnen concentreren op uw werk. Want op nog geen 5 meter afstand voert een collega een luidruchtig telefoongesprek, een andere collega vertelt net iets te hard een grappige anekdote waar u toch even naar luistert of twee langslopende collega’s doen u van uw werk afdwalen. Dit maakt het open kantoor tot het duurste kantoor dat er is, omdat de productiviteit enorm afneemt.

Sound Masking.....hoe zit dat?

Het Sound Masking-systeem bestaat uit een zeer klein, onopvallend kastje dat eenvoudig en snel bestuurd kan worden. Hierop zijn emitters aangesloten welke in of op het plafond geplaatst worden. De installatie van het systeem kan in korte tijd gerealiseerd worden. Daarnaast zorgt het strakke design ervoor dat het perfect past in elk plafond type. Wanneer u het kastje volledig uit het zicht wilt hebben, dan kunt u er uiteraard voor kiezen om dit onder een balie of in een kast o.i.d. te plaatsen. Het ruissignaal dat afgegeven wordt is vergelijkbaar met het geluid van een airco of met dat van een natuurlijk briesje in de buitenlucht. Door deze ruis gedurende de dag steeds in volume te veranderen, wordt het waarneembare gebied verkleind. Het mooie van dit systeem is, dat het u helemaal niet opvalt, totdat u het systeem uitzet.

Apotheken en Ziekenhuizen

Het Sound Masking-systeem wordt vaak toegepast bij (grote) kantoorruimten, vergaderzalen en callcenters. Andere toepassingen waarvoor Sound Masking zeer geschikt is betreffen spreek- en wachtkamers bij een huisarts, ziekenhuizen, apotheken en banken, waarbij privacy van hetgeen er besproken wordt gewaarborgd dient te worden.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid