Narrowcasting

Geef uw organisatie een professionele uitstraling met duidelijke beeldschermreclame

Digitaal informeren middels Narrowcasting

Middels narrowcasting, ook wel digital signage, kunt u modern informeren en communiceren binnen uw bedrijf. Het is een techniek waarmee u informatie via schermen kunt tonen aan uw werknemers, klanten of gasten. Deze schermen worden geïnstalleerd op strategische plaatsen binnen uw bedrijf. Denk aan de bedrijfskantine, de entree, de receptie of op kantoor. Alle content op de pagina kan in eigen huisstijl worden opgemaakt en u of uw marketingafdeling bepaalt zelf wat er op de schermen wordt getoond.

Wat doen wij

Wij implementeren het gehele systeem onderhoudsvrij en zorgen voor een eenvoudige bediening om zelf de informatie aan te kunnen passen. Indien gewenst verzorgen wij voor u gebruikerstrainingen op locatie.

Narrowcasting werkt mee in uw bedrijf

U betrekt werknemers bij de voortgang van uw bedrijf. U kunt bezoekers welkom heten. U kunt uw gasten de nodige infotainment bieden terwijl ze op hun afspraak zitten te wachten. U kunt meer vertellen over uw bedrijf, uw merkbeleving. Of gasten de juiste kant op sturen tijdens een evenement. Wellicht wilt u het menu van de dag aanreiken in de bedrijfskantine. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Wij inspireren u met alle plezier persoonlijk over de talloze mogelijkheden.

Centrale aansturing

Alle communicatie op de schermen wordt natuurlijk gepresenteerd in uw eigen huisstijl. Dankzij slimme technologie kunt u alle schermen centraal voorzien van de juiste informatie. Hierbij is het ook mogelijk om andere vestigingen aan te sturen. In binnen- of buitenland. Onze narrowcasting systemen zijn onderhoudsvrij en voorzien van een eenvoudige bediening. Zij zorgen voor een professionele uitstraling en dragen hierdoor bij aan uw bedrijfsimago.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid