Multizone geluidsinstallatie

Voor veel consumenten is een multi-zone systeem niets bijzonders, denk bijvoorbeeld aan Sonos. Om dit op grote schaal toe te passen met universele bediening zijn toch wat andere componenten nodig.

Multizone geluidsinstallatie Muziek voor elke ruimte

Een type geluidsinstallatie welke wij veelal aanleggen in het bedrijfsleven is een multizone geluidsinstallatie. Multi-zone staat voor meerdere zones. Dit houdt dat we vanaf één installatie meerdere ruimtes kunnen voorzien van verschillende muziek en/of omroep alsmede dat deze ruimtes apart van elkaar in volume geregeld kunnen worden. Ontzettend handig wanneer u als werkgever de discussie over de radiozender tussen kantoor en werkplaats wilt vermijden.

Simpel houden

Ons advies is om een multi-zone geluidsinstallatie simpel en overzichtelijk te houden. Door middel van digitale bedieningspanelen kan iemand in een ruimte bepalen welke bron weergegeven wordt en op welk volumeniveau. Via analoge volumeregelaars kan een multi-zone systeem gerealiseerd worden waar alleen het volume van een bepaalde ruimte aangepast kan worden. Vraag ons naar de mogelijkheden! We nemen u graag bij de hand.

Multi-zone geluidsinstallatie horeca

Ook in de horeca is een multi-zone systeem veel gebruikt. Denk aan een zalencentrum waar tegelijkertijd diverse feesten en partijen georganiseerd kunnen worden. Dan is het van groots belang dat in de verschillende ruimtes een andere sfeer gecreëerd kan worden. In grote centra is dan ook omroep en ontruiming van kracht. Dezelfde installatie kan hierdoor dus gebruikt worden om mensen te informeren in geval van nood.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid