Videoconference

De toename van mobiele apparaten en laptops met ingebouwde camera's maakt het wel heel verleidelijk om een videoconference te houden, maar dan moet dat bedrijfsmatig wel ondersteund worden

Bespaar kilometers met Videoconferentie

Videoconference wint heel snel aan populariteit in het MKB. Waar voorheen alleen de multinationals gebruik maakten van videoconferentie heeft deze techniek zichzelf de laatste jaren dusdanig ontwikkeld dat het voor elk bedrijf toegankelijk is geworden. Want hoe geweldig is het dat u werknemers vanuit huis kunt spreken via computer of laptop? Dat ze deel uit kunnen maken van een vergadering zonder dat ze er fysiek bij zijn. Dat u zelfs met klanten of leveranciers overleg kunt plegen zonder te rijden. Hoeveel kilometers gaat uw bedrijf besparen?

Videoconferentie met uitstekend beeld en geluid

De internetverbindingen in het Nederlandse bedrijfsleven zijn uitstekend. De perfecte basis voor een betrouwbare videoconference-opstelling. Door te investeren in een scherp beeld en door te kiezen voor het juiste display kan iedereen op afstand worden betrokken in overleg. De audio is nog belangrijker. Zowel voor het weergeven van de sprekers in de ruimte, als voor het weergeven van de spreker aan de andere zijde van het scherm. Het derde component is de videoconferentie apparatuur zelf, die audio en video op hoogwaardige wijze aan elkaar smeedt.

Wij zijn compatible met alle aanbieders

Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Polycom, Cisqo, Bluejeans, GoToMeeting en vele andere aanbieders zijn allemaal te integreren binnen onze videoconferentie oplossingen. Geef uw medewerkers, klanten en leveranciers de mogelijkheid om te werken in hun eigen omgeving en zorg ervoor dat u flexibel bent en blijft. Intern kiezen voor één aanbieder kan natuurlijk ook. Wij inventariseren samen met u en uw IT-afdeling waar de wensen en pijnpunten liggen, waarna we zorg dragen voor een stabiele, kraakheldere videoconferentie set up, die eenvoudig te bedienen is voor al uw medewerkers.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid