Videoconference

De huidige maatschappij waarin corona de hoofdrol speelt, zorgt ervoor dat we met een groot deel van de samenleving over zijn gestapt naar online vergaderingen, ook wel videoconferences. Om dit goed te laten verlopen moet dit bedrijfsmatig wel ondersteund worden.

Bespaar kilometers met Videoconferentie

Waar voorheen alleen de multinationals gebruik maakten van videoconference, wint de populariteit van deze digitale techniek op dit moment snel aan populariteit in het MKB. De laatste jaren heeft de techniek zich al dusdanig ontwikkeld dat het voor elk bedrijf toegankelijk is geworden, en dat is maar goed ook tegenwoordig. Dit biedt u de mogelijkheid werknemers vanuit huis te spreken en deel te laten nemen aan een online vergadering zonder dat ze er fysiek bij zijn. U kunt zo zelfs met uw klanten of leveranciers in overleg zonder dat u er werkelijk naar toe rijdt. Hoeveel kilometers gaat uw bedrijf daarmee besparen?

Videoconferentie met uitstekend beeld en geluid

De internetverbindingen in het Nederlandse bedrijfsleven zijn uitstekend. De perfecte basis voor een betrouwbare videoconference-opstelling. Door te investeren in een scherp beeld en door te kiezen voor het juiste display kan iedereen op afstand worden betrokken in overleg. De audio is nog belangrijker. Zowel voor het weergeven van de sprekers in de ruimte, als voor het weergeven van de spreker aan de andere zijde van het scherm. Het derde component is de videoconferentie apparatuur zelf, die audio en video op hoogwaardige wijze aan elkaar smeedt.

Wij zijn compatible met alle aanbieders

Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Polycom, Cisqo, Bluejeans, GoToMeeting en vele andere aanbieders zijn allemaal te integreren binnen onze videoconferentie oplossingen. Geef uw medewerkers, klanten en leveranciers de mogelijkheid om te werken in hun eigen omgeving en zorg ervoor dat u flexibel bent en blijft. Intern kiezen voor één aanbieder kan natuurlijk ook. Wij inventariseren samen met u en uw IT-afdeling waar de wensen en pijnpunten liggen, waarna we zorg dragen voor een stabiele, kraakheldere videoconferentie set up, die eenvoudig te bedienen is voor al uw medewerkers.

Beamtracking technologie in de vergaderruimte

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid