Draadloos presenteren

Zonder kabels presenteren, direct aan de slag!

Stop het gedoe met kabels door Draadloos presenteren

Draadloos presenteren is een trend welke inmiddels onmisbaar is voor elke vergader- en presentatieruimte. USB of HDMI kabels zijn verleden tijd, want dankzij draadloze presentatie mogelijkheden sluit u uw laptop of computer via een dongle aan op het presentatiescherm in uw ruimte. Met een enkele druk op de knop toont u uw presentatie vanaf uw laptop op het scherm aan alle aanwezigen in de ruimte. Ook de audio wordt draadloos weergegeven via een degelijke geluidsinstallatie gekoppeld aan uw scherm.

Draadloos presenteren met smartphones en tablets

Wanneer binnen uw organisatie smartphones en tablets gebruikt worden tijdens vergaderingen kunnen wij ook deze integreren op draadloze wijze. Via een stabiel netwerk kunnen alle apparaten van uw werknemers gekoppeld worden met het scherm in de ruimte. We kunnen zelfs een stap verder denken. Bestanden kunnen worden gedeeld, aantekeningen in bestanden kunnen worden behouden. Kortom, er kan interactief met elkaar worden vergaderd.

Barco Clickshare marktleider

Marktleider op het gebied van draadloos presenteren is Barco Clickshare. Een hele mooie oplossing die zichzelf inmiddels al jarenlang heeft bewezen. Toch zijn er in de loop der jaren hele mooie alternatieven op de markt gekomen. Alternatieven die Barco Clickshare op het gebied van functionaliteit of prijs overstijgen en wellicht beter aansluiten bij de wensen van uw organisatie. Samen met u inventariseren wij graag uw wensen en kunnen wij een draadloze presentatie oplossing zoeken die perfect past bij u en uw werknemers.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid