Over ons

Beeld en geluid voor elkaar

Uw vaste aanspreekpunt voor Beeld & Geluid

De combinatie van onze Brabantse nuchterheid, diepgaande IT- en netwerkkennis, passie voor audiovisuele techniek en onze jarenlange ervaring in de wereld van beeld en geluid zorgen ervoor dat u gegarandeerd bent van zinvolle en efficiënte installatiemiddelen. Audiovisuele installaties die tegemoetkomen aan uw ambities als bedrijf en uw werknemers de juiste technische ondersteuning biedt om dagelijks het onderste uit de kan te halen.

Tevreden werknemers zijn productiever en werken met meer plezier en voldoening. Dankzij onze oplossingen komt u tegemoet aan de moderne wensen die uw werknemers hebben van hun werkplek en werkomgeving. Hierdoor zorgt u ervoor dat u deze mensen langer bindt aan uw organisatie. Een win-win situatie voor iedereen!

Wij lossen het op

Respect hebben voor elkaar. Zo zijn wij bij Backline opgevoed. Zo gaan wij op de werkvloer met elkaar om, maar ook met onze opdrachtgevers. Storingen lossen we op. Telefoontjes pakken we op. U mag van ons verwachten dat u netjes een antwoord krijgt van ons op uw vragen en dat we onze afspraken nakomen. Dat we even bellen voordat we onverwachts langskomen. Dat wij conform onze gezamenlijke planning leveren en werken. Voor velen wellicht vanzelfsprekend, maar wij kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken. In ons soms hectische vakgebied is bovenstaande naleven soms een uitdaging, maar voor ons één van de belangrijkste pijlers van de samenwerking met onze opdrachtgevers.

Certificeringen

Jaarlijks wint ons team aan kennis door het volgen van trainingen. Certificeringen zijn voor ons van groots belang, omdat wij u middels deze producten en oplossingen een optimale installatie kunnen garanderen. Het is onze kracht om deze producten met elkaar te verbinden via IT- en netwerkkennis.

Momenteel zijn wij gecertificeerd om te werken met onderstaande merken:

Onze merken

Kwaliteit staat voorop

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid