Presentatieruimte

Het succes van een grote meeting of event hangt of staat met het gebruik van de juiste presentatiemiddelen

Slim presenteren in uw Presentatieruimte

Op het moderne kantoor kunt u zelf uw events organiseren en faciliteren. Dit valt of staat met een slimme presentatieruimte die meebeweegt met uw activiteiten. Waar soms enkele mensen getraind worden kan een andere keer een grote groep mensen worden toegesproken. Door uw ruimtes slim te benutten bent u ontzettend flexibel en geeft u uw medewerkers alle vrijheid om creatief te zijn binnen uw kantoor.

Een slimme vergaderruimte 

Natuurlijk is het mogelijk om een scherpe projectie te realiseren, waarop een laptop gekoppeld kan worden, zodat presentaties duidelijk getoond kunnen worden. Een connectie met een goed audiosysteem is dan de tweede stap. Maar wat te denken van een presentatieruimte die in verschillende opstellingen gebruikt kan worden. Die vergroot of verkleind gebruikt wordt. En waarbij de techniek volledig meebeweegt. Zou dat geen meerwaarde zijn?

Synchronisatie van beeld en geluid.

Dagelijks krijgen we van nieuwe potentiële opdrachtgevers te horen dat de audio is weggevallen. Of dat er geen koppeling gemaakt kan worden met het scherm. Onzorgvuldige audiovisuele installaties zorgen voor stress en irritatie. Wij faciliteren stabiele systemen waarbij beeld en geluid perfect met elkaar gesynchroniseerd worden. Zodat elke medewerker zonder technische kennis zonder stress een presentatie kan voorbereiden en kan geven.

Meer informatie over presentatieruimtes?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid