Internetradio

Met internetradio ontvangt u duizenden zenders op heldere, verstaanbare wijze. Ook buitenlandse zenders kunnen probleemloos afgespeeld worden.

Internetradio Kraakheldere muziek

Werkend Nederland luistert graag naar de muziek op het werk. De radio is daarbij erg populair en wordt in de volksmond nog steeds arbeidsvitaminen genoemd. Met name non-stop zenders als Sky Radio zijn populair. Hier komt direct een voordeel van internetradio om de hoek kijken, want met een internettuner heeft u toegang tot duizenden zenders, waaronder zeer veel non-stop varianten.

Internetradio als vervanger van FM

In veel bedrijven is nog een FM radio te vinden. Maar veel van deze bedrijven kampen met storingen in de ontvangst. Dit komt door de betonnen muren of dipjes in het frequentiebereik. Een ander nadeel van FM en ook van DAB+ zijn de antennes die buiten het pand geplaatst moeten worden. Internetradio biedt alleen maar voordelen. Internetverbindingen in Nederland zijn uiterst stabiel en zorgen voor een goede audio overdracht.

Professionele internettuner

In uw werkomgeving kunnen we nog enkele voordelen en toepassingen aanreiken. Een professionele internettuner is netjes te installeren in een 19” rack, bijvoorbeeld bij uw IT-apparatuur. De radiozender start in de ochtend op waar hij de vorige middag is geëindigd.  Dankzij een WiFi router van goede kwaliteit wordt een hoge audio kwaliteit behaald en kan de radio ook nog met een app worden bediend.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid