AtlasIED Atmosphere-platform

Multizone systemen worden alsmaar populairder, waardoor de wensen steeds groter worden en ontwikkelaars de systemen verder blijven vernieuwen en uitbreiden. Zo ook AtlasIED met het Atmosphere-platform!

Een nieuwe standaard? het alles-in-één platform

AtlasIED zet met het Atmosphere-platform een nieuwe standaard neer op het gebied van multizone systemen. Met multizone processors, versterkers en een diversiteit aan accessoires ontstaat er een scala aan mogelijkheden, waarmee dit platform ongetwijfeld kan worden benoemd als ‘alles-in-één’.

We gaan er graag wat dieper op in…

Audioproccesors

Het hart van het platform wordt gevormd door 4 en 8 zone powerhouses, voorzien van innovatieve algoritmes, een ingebouwde omroepinstallatie, pauzesignalering, virtuele wandcontrollers en een lerende omgevingsgeluid detectie.

De bedieningsinterface is gebouwd rond de Progressive Web App-technologie en is daardoor apparaat onafhankelijk. Geen zorgen over het type device of het besturingssysteem, er is geen app nodig, alleen een toestel!

Diverse beschikbare accessoires

Ter uitbreiding van de processor zijn er verschillende plug-n-play, slimme wand accessoires beschikbaar, waaronder audio input platen, wandcontrollers en een sensor voor omgevingsgeluid compensatie.

De meest geavanceerde wandcontroller is de C-ZSV controller, waarmee meerdere zones en groepen bediend kunnen worden voor bijvoorbeeld de keuze van een radiozender en volumeregeling. Daarnaast biedt deze controller ook mogelijkheden voor het omroepen van boodschappen, met de optie tot het instellen van routines en zelfs belroosters voor pauzesignalering!

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid