Muziek op de werkvloer

muziek op de werkvloer Radio zorgt voor arbeidsvitaminen

U komt ’s ochtends op de zaak en u hangt uw jas op aan de kapstok. De verlichting wordt aangezet en u loopt naar het koffiezetapparaat. Eerst een kopje koffie en dan… de radio aan. Wie kent het niet? Heel Nederland luistert naar muziek op de werkvloer. En maar liefst 81% van werkend Nederland vindt werken met muziek op de werkvloer zelfs leuker. Met onze oplossingen zorgt u ervoor dat de radio mee gaat werken binnen uw bedrijf.

Prettige werksfeer door muziek op de werkvloer

Onze oplossingen zorgen voor een einde aan de storende radio’s door slechte ontvangst of een kakofonie van verschillende bouwradio’s in uw werkplaats. Middels een centrale geluidsinstallatie zorgt u voor een prettig werkklimaat in uw hele bedrijf. Het volumeniveau kan gecontroleerd worden en door het hele bedrijf wordt storingsvrij geluisterd naar één radiozender. Een verademing voor iedereen en een enorme plus voor uw werknemers.

Gespecialiseerd in bedrijfshallen

Bedrijfshallen kenmerken zich door hun formaat en de aard van de werkzaamheden. Waar in de ene hal wordt gewerkt met metaal worden in de andere hal alleen logistieke activiteiten verricht. Het is ons specialisme om de muziek in elke hal net zo te laten klinken, zoals het thuis bij u in de huiskamer klinkt. Met de nadruk op verstaanbaarheid, simpel te bedienen en een echte toevoeging aan de werkplek van uw werknemers.

Bedrijfshallen

Wilt u graag meer informatie ontvangen?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid