Geluidsinstallatie kantine en velden

Wij maken oplossingen voor elk budget en voor elke accommodatie

Muziek en omroep voor elke vereniging Geluidsinstallatie kantine en velden

Een goede geluidsinstallatie is belangrijk voor elke sportvereniging. Wij zijn specialisten in het aanleggen van geluidsinstallaties in sportaccommodaties. Van hoogwaardige muziekinstallaties op sportvelden tot complexe multi-zone omroepinstallaties in sporthallen, zwembaden en stadions. Wij verzorgen altijd een eenvoudige bediening, een oplossing voor elk budget en we zijn zelfs in staat een vrijblijvende demo te geven op uw accommodatie. Niets is ons te gek.

Wij hebben alles in huis

Binnen ons team is alle know how aanwezig. Van installatie tot system engineering. Van akoestische metingen tot het in bedrijf stellen van de mooiste geluidsinstallaties. Alle oplossingen natuurlijk op maat gemaakt.

Gratis demo op locatie!

Per vereniging verschilt de verwachting van de geluidskwaliteit. Sommige verenigingen willen slechts verstaanbaar zijn rondom het hoofdveld. Anderen willen een fantastische muziekbeleving op en rondom het volledige sportcomplex  creëren. Wij kunnen met alle eisen uit de voeten en komen vrijblijvend een demo voor uw vereniging verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportvereniging?

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid