Geluidsinstallatie distributiecentrum Muziek en omroep

Een centrale geluidsinstallatie is onmisbaar in uw distributiecentrum. Met muziek zorgt u voor de juiste werksfeer voor uw medewerkers. Uw magazijn verdient een centrale geluidsinstallatie die fantastisch klinkt. Die zorgt voor een lekker stukje muziek op alle afdelingen.

Omroepmededelingen

Het volume kan per afdeling worden afgesteld. Ditzelfde geldt voor uw omroepmededelingen. Deze kunnen naar de hele locatie gestuurd worden, maar ook afzonderlijk naar verschillende afdelingen. Wij vinden het belangrijk dat er een goede spreiding is van de muziek zodat deze hoorbaar is door het gehele magazijn. Natuurlijk stemmen we dit af op uw behoefte.

Spreiding

Om de muziek goed te kunnen verstaan is het belangrijk dat er een goede dekking van de weergave wordt gerealiseerd. Door de juiste hoeveelheid luidsprekers te plaatsen is een goede dekking gegarandeerd en is de muziek in elke hoek van het distributiecentrum te horen. Middels speciale software kunnen we exact calculeren welke luidsprekers het meest geschikt zijn.

Omroep combineren met ontruiming

Een ontruimingsinstallatie type A is gebaseerd op gesproken woord. Waar een omroepinstallatie al verstaanbaar dient te zijn is dit bij een ontruimingsinstallatie nog belangrijker. Het gaat tenslotte om noodsituaties. Betrouwbaarheid is hierin van levensbelang. Overal in gebouw of gebied dient het gesproken woord hoorbaar te zijn. Wij kunnen dit zowel indoor als outdoor voor u verzorgen. Voor outdoor situaties beschikken wij over luidsprekers die een bereik hebben van een kilometer of meer.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid