Borrenbergs groep

Achtergrondmuziek voor kantoren en magazijn. Presentatie oplossingen in de spreekkamers met TEOS Connect

Achtergrondmuziek en presentatie oplossingen bij Borrenbergs groep

Borrenbergs groep bestaat uit een viertal bedrijven. Zij zijn actief in projectinrichting, vloer onderhoud, woninginrichting en industriële vloeren. Voor de kantoorruimtes en het magazijn waren ze op zoek naar achtergrondmuziek en presentatie oplossingen, wij gaven advies!

Draadloos presenteren

Na een grondige verbouwing van de kantoren is aan Backline de vraag gesteld om mee na te denken over de inrichting van enkele spreekkamers. We hebben een draadloos presentatie-systeem geadviseerd van Sony genaamd TEOS Connect. Deze kostenefficiënte draadloze presentatie tool draait volledig op het Sony professional display.

Draadloos presenteren

Roombooking

Een tekort aan vergaderruimtes is een groot probleem voor veel bedrijven. In praktijk blijkt dat er vaak ook veel leegstand is. Personen reserveren een ruimte, maar maken hier geen gebruik van.
Een roombooking systeem kan hierin uitkomst bieden. Buiten elke ruimte wordt een klein schermpje geplaatst met duidelijke verlichtings- indicatoren. Direct is zichtbaar of een ruimte bezet is. Het schermpje is gekoppeld aan het ruimte reserveringssysteem. Wanneer gebruiker niet op komt dagen kan de ruimte na bijvoorbeeld 10 minuten weer vrijgegeven worden.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid