Pieterskerk Leiden

Royale gastvrijheid in een historische setting

Beeldschermreclame Tijdens elk evenement

De Pieterskerk Leiden is een unieke evenementen locatie voor iedere denkbare bijeenkomst. De Pieterskerk vormt namelijk al eeuwenlang het decor voor concerten, congressen, culturele manifestaties, diners, feesten, ontvangsten, presentaties, symposia, beurzen, tentoonstellingen, vergaderingen en dergelijke. Ook vandaag de dag biedt de Pieterskerk een unieke en sfeervolle omgeving voor ieder denkbaar evenement. In deze indrukwekkende historische locatie is vrijwel alles mogelijk!

Beeldschermreclame

Vanuit medewerkers van de Pieterskerk was er de vurige wens om te kunnen beschikken over een narrowcasting-systeem om content weer te geven bij en voor diverse evenementen. Gebruiksvriendelijkheid was hierbij een must. Geen oneindig lange handleidingen maar een makkelijk te bedienen systeem. Want meerdere medewerkers moesten op een eenvoudige manier content kunnen maken en aanpassen. Met deze wensen konden wij als Backline natuurlijk prima uit de voeten!

De oplossing is maatwerk!

Als oplossing hebben we gebruik gemaakt van professionele Sony 43 inch beeldschermen. Om de pilaren in dit mooie rijksmonument te beschermen tegen beschadiging hebben we de beeldschermen bevestigd met brede spanbanden en op maat gemaakte beugels.

Voor de narrowcasting software maken we gebruik van TDM signage. Dit is een is een cloudgebaseerde digital signage-oplossing die het mogelijk maakt om reclame- en informatie-uitingen via digitale schermen te verspreiden. Deze software is erg handig voor diverse doeleinden. Met het inschakelen van de narrowcasting software kan je non-stop verschillende mediabestanden laten zien. Hierdoor kun je de mensen informeren, overtuigen of motiveren.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid