High Tech showroom

Een showroom waarin je tevens heerlijk kunt gaan zitten werken. Dat is het nieuwe thuis van FS Kantoorinrichtingen. De showroom, het kantoor en de spreekkamer zijn uitgerust met hoogwaardige componenten zodat je er heerlijk kunt werken.

Kwaliteit staat voorop FS Kantoor

Of je nu op zoek ben naar een compleet nieuwe inrichting van je kantoor, of je bent op zoek naar een nieuwe bureaustoel, bij FS Kantoorinrichting ben je aan het juiste adres. Met kwaliteit hoog in het vaandel weten zij de juiste producten te selecteren bij ieder budget. In hun nieuwe showroom van maar liefst 300m2 is veel te zien en te proberen. Daarnaast worden voor projecten altijd tekeningen en inrichtingsplannen gemaakt zodat je nimmer voor verassingen komt te staan.

Samenwerken

Al jaren werken we samen met de mensen van FS kantoorinrichtingen. Niet vreemd dat de vraag voor “beeld en geluid” in hun nieuwe showroom bij ons neer werd gelegd. Bij een hoogwaardige inrichting past ook een high-tech oplossing voor presenteren. Daarnaast staat ook gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit hoog op onze prioriteitenlijst.

Presenteren

Een belangrijke ruimte voor het team van FS kantoorinrichtingen is hun presentatieruimte. Daar presenteren zijn hun plannen aan potentiële klanten. Daarbij is het heel belangrijk om een samen met hun klanten door het plan te kunnen bladeren en overzicht te bewaren.

De dual touch oplossing met een in-glass touch techniek draagt hier zeker aan bij. Met het pakket Reactiv Stage kan op het ene scherm een plattegrond worden getoond, terwijl op het tweede scherm de presentatie van ruimtes bezig is. Tijdens de presentatie kunnen aantekeningen worden gemaakt. Maar ook producten uit de digitale catalogus kunnen worden toegevoegd om samen met de klant tot een uitvoerbaar plan te komen.

Bediening

Een Crestron besturingssysteem is de oplossing om “beeld en geluid” eenvoudig te bedienen. Met een simpele “start showroom” knop kunnen medewerkers ervoor zorgen dat de showroom er iedere dag piekfijn uitziet! De muziek gaat aan op de perfecte bron en het juiste volume. Verlichting schakelt in naar een vooraf ingestelde scene-stand. Deze scene’s kunnen eenvoudig zelf worden aangepast en bewaard. Hierdoor is de showroom ook nog eens heel flexibel. Ook starten de nodige schermen en worden mooie referentie of sfeer afbeeldingen getoond.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid