Bax Koper- en Zinkspecialist

De specialist voor al uw koper-, aluminium en/of zinkwerkzaamheden. Nu met splinternieuwe geluidsinstallatie voor in de bedrijfshal.

nieuwe bedrijfshal Nieuwe geluidsinstallatie

Al sinds 1994 is Bax koper en zink werkzaam op het gebied van koper, zink en aluminium. Samen met hun medewerkers hebben ze al zeer veel verschillende projecten mogen uitvoeren. Of het nu gaat om dak- of gevelbekleding, dakgoten, ornamenten of bloembakken; zij draaien hun hand er niet voor om. Na de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand waren ze op zoek naar een nieuwe geluidsinstallatie voor in de bedrijfshal. Met deze vraag konden wij als vanzelfsprekend goed uit de voeten. Bij lekker werken hoort nu eenmaal goede muziek voor de medewerkers.

De ideale oplossing

Door middel van zogenaamde “pendel” luidsprekers hebben we de nieuwe bedrijfshal mogen voorzien van uitstekend geluid. Bijkomend voordeel van deze luidsprekers is dat er relatief weinig speakers nodig zijn om een groot oppervlak te voorzien van muziek.

De combinatie van deze luidsprekers met een degelijke 100 Volt versterker en een professionele internetradio maakt het plaatje compleet. Medewerkers hebben de keuze uit ontelbare radiozenders die altijd kraakhelder te beluisteren zijn.

Apart P60DT luidspreker

We passen deze luidspreker onder andere toe in lawaaiige productie omgevingen. Door het vermogen van 60 watt komt muziek gemakkelijk boven machine lawaai uit. Daarnaast is de weergave van muziek aangenaam. Hiermee is dit echt een prima luidspreker voor achtergrondmuziek toepassingen zoals radio op de werkvloer.

De P60DT monteert u eenvoudig met behulp van het Gripple ophangsysteem. Aansluitingen van de euroblock worden namelijk afgedekt met een kap zodat technische delen aan het zicht onttrokken zijn.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid