Part of the best Part

Het motto van GFM uit Bergeijk. Ze zijn een verspanend metaalbedrijf gevestigd in Bergeijk. Het machinepark is zoals het hoort: hightech. Bewerkingen kleiner dan een honderdste millimeter zijn eerder regel dan uitzondering.

The best part GFM

Tijdens het bouwproces van deze high-tech fabriek stonden enkele aspecten centraal. Een ervan, het welzijn van medewerkers. Vanuit dat oogpunt was men op zoek naar een hoogwaardige achtergrondmuziek installatie voor wel de productiehal als voor alle kantoren. Volume en bron moeten instelbaar zijn per zone. Een pauze signaal moet automatisch kunnen worden afgespeeld en omroep moest mogelijk zijn naar verschillende zones. Wij plaatsten onder andere pendel luidsprekers in de bedrijfshal voor een optimale spreiding van het geluid.

Bedrijfshal

We hebben Community DP6 pendel luidsprekers in de bedrijfshal geplaatst. Deze druppelvormige luidspreker heeft een zeer hoge output en blijft strak klinken. Daarmee is hij uitermate geschikt voor achtergrondmuziek. De luidsprekers zijn geïnstalleerd op een hoogte van ongeveer 6 meter waardoor afstralingspatronen elkaar overlappen. Hiermee wordt een egale dekking gecreëerd zodat de muziek overal prettig hoorbaar is.

Kantoren

Op de kantoren is gekozen voor een Kubo luidspreker. De kantoren zijn modern ingericht en vormgegeven. De Kubo luidsprekers passen perfect bij deze stijl. Ze zijn gemonteerd op de stalen goten en dragen bij aan het strakke uiterlijk. De klankkleur van een Kubo is rustig maar zeer helder. Ook bij een laag volume is de radio prima hoorbaar zonder vervelende bijgeluiden.

Spreekkamers

De spreekkamers van GFM zijn voorzien van een thema alle meubels en aankleding dragen bij aan de specifieke stijl. Door het vele daglicht worden wel eisen gesteld aan de presentatiemiddelen. De Sony Bravia Business line-up kenmerkt zich door een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst van maar liefst 600 nits. Dat is ruim voldoende om binnen te kunnen presenteren in zeer lichte ruimtes. Een Clickshare is toegepast en enkele ruimtes.

GFM in beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid