Muziek op de werkvloer

Elke werkplek heeft een eigen volume regelaar!

KSE Process Technology

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en transporteren van materialen. Naast de doseer- en weegsystemen zelf, leveren we automatiseringsoplossingen en diensten voor fabrikanten van poeders, korrels en granulaten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën.

Koppelen van zones en gebouwen

De vraag van KSE was duidelijk, in de enorme nieuwe werkplaats moest een achtergrondmuziek systeem worden geïnstalleerd dat per werkplek regelbaar was. De flexibele indeling van de hal zorgt ervoor dat per project een aantal vakken worden gereserveerd. De gang in het midden blijft vrij voor aan en afvoer van onderdelen. De grote machines die worden geproduceerd verlaten de werkplekken met behulp van de kraanbanen en kunnen direct worden geladen voor transport.

Omroepen vanaf de balie naar alle gebouwen.

Het audio systeem moest worden gekoppeld met het systeem in het bestaande gebouw zodat omroep ook in de nieuwe hal mogelijk was. De balie in het hoofdgebouw dient als vast omroeppunt.

Meer informatie over radio op de werkvloer?

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid