Radio in het Magazijn

Niet alleen in het magazijn, maar ook in de ruime kantoortuin en de kantine is een muziekinstallatie met internetradio geplaatst zodat iedereen kan genieten van een fijn stukje muziek tijdens het werk.

Nieuwe bedrijfspand Lamp en licht

Zoek je een lamp, dan vindt je Lamp en licht. Deze internationale speler is onlangs hun nieuwe bedrijfspand ingetrokken en willen de 85 medewerkers uiteraard een prettige werkomgeving bieden.

Muziekinstallatie met internetradio

Hiervoor heeft Backline in samenwerking met de e-installateur een geluidsplan opgesteld waarbij een muziekinstallatie met internetradio is geplaatst om optimaal geluid uit de speakers te laten komen. Van expeditie tot kantoorruimte: het volume van alle afzonderlijke zones is los van elkaar te regelen waardoor iedereen in het pand kan genieten van een prettige werkdag.

Samenwerken met een E-Installateur

Samenwerken met een E-installateur of elektricien schuwen we niet. Het is vaak voordelig om bijvoorbeeld bekabelingstrajecten samen uit te voeren. Vaak ook maken we compleet uitgewerkte plannen en bekabelingsschema’s. We kunnen ondersteunen bij installatie van de luidsprekers, centrale apparatuur, of helpen met inregelen. Samen met een bijvoorbeeld Burgmans en Alewijns hebben wel al veel mooie projecten gerealiseerd.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid