Kitchen and Bar

Lovano heeft een unieke sfeer. Een combinatie van de gezelligheid en de intimiteit van het dorp, met de vooruitstrevendheid en het eigentijdse van de stad. Bij Lovano valt bourgondisch genieten samen met een modern karakter in een verrassende eigen stijl.

Verrassend Bourgondisch Lovano

Bij Lovano geniet je van heerlijke smaken en ontmoet je elkaar op een ongedwongen manier. Bij Lovano zijn ze van alle markten thuis en hebben ze voor elk wat wils. Samen zorgen zij ervoor dat jij je écht welkom voelt.

Combinatie Kitchen and Bar

De combinatie van een restaurant en een bar maakt het belangrijk om het juiste geluidssysteem te kiezen. In het restaurant moet de muziek ongedwongen en niet overheersend zijn terwijl er in de bar muziek gedraaid wordt met beduidend meer volume. Het is belangrijk dat de klankkleur van de muziek afgestemd wordt op het tijdstip en publiek van de ruimtes. Dit wordt gedaan door verschillende voorgeprogrammeerde EQ settings op te roepen.

Eenvoudig te bedienen

Wij streven altijd naar een zo simpel mogelijke bediening van het systeem. Bij Lovano is het systeem eenvoudig te bedienen door middel van een Crestron besturingssysteem, bestaande uit twee touchscreens. Via de touchscreens is het eenvoudig om van muziekbronnen te wisselen, het volume in verschillende zones aan te passen en de voorgeprogrammeerde EQ presets op te roepen. Zelfs de verlichting is gekoppeld aan de touchscreens. Hierdoor kan elk personeelslid de installatie bedienen.

Muziekinstallatie Lovano Veldhoven

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid