modern ambacht

Paneelbouw, een modern ambacht in de 21ste eeuw. Ambitieus, onderscheidend en bovenal klantgericht vertaalt Mupa sinds 1991 de wensen van haar opdrachtgevers naar hoogwaardige schakelkasten.

Schakelkasten MUPA

Mupa ontwerpt en produceert schakelkasten voor verschillende toe­passingen. De werkplaats ademt paneelbouw. Dit is zowel te zien aan MUPA’s gespecialiseerde machinepark als aan de toegewijde monteurs.
MUPA kan voor u het complete proces van engineering tot machinebekabeling verzorgen, of u levert zelf het ontwerp en/of de materialen aan.

Achtergrondmuziek

MUPA was op zoek naar een partner voor het leveren en installeren van een muziekinstallatie verdeeld over verschillende zones. Wij hebben daar een invulling aan gegeven. Dit hebben we gerealiseerd door de werkplaats te voorzien van luidsprekers in klusters. Hierdoor komt het geluid centraal vanaf één punt met een egale spreiding op de werkvloer.

Centraal muzieksysteem

De muziekinstallatie bestaat uit een 100 Volt systeem met luidsprekers verdeeld over verschillende zones.  Het volume van de luidsprekers in de werkplaats, kantoren en kantine zijn onafhankelijk van elkaar regelbaar. Dit is mogelijk omdat het een centraal muzieksysteem is. In de server ruimte staat een digitale radio en een multi-zone versterker.

Wilt U meer weten over een muziekinstallatie?

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid