s.v. De Treffers

Het grote sportcomplex van s.v. De Treffers in Groesbeek was toe aan vervanging van de verouderde omroepinstallatie voor het hoofdveld. Wij gaven advies na een uitgebreide demonstratie!

Luide en duidelijke mededelingen! Dankzij een nieuw omroepsysteem

De Treffers, een voetbalvereniging in het Gelderse Groesbeek, is sinds de oprichting uitgegroeid tot een gezonde vereniging met inmiddels meer dan 1500 leden. Het eerste elftal van de club heeft door de jaren heen al menig kampioenstitel in de hoofdklasse binnengesleept, wat van s.v. De Treffers een landelijke bekende topamateurclub maakt.

De vereniging had behoefte aan vervanging van het verouderde omroepsysteem voor het hoofdveld, bestaande uit hoornluidsprekers aan de lichtmasten.

Demo voor een oplossing op maat!

Om het allerbeste advies te kunnen geven doen we een grondige analyse en geven we demonstraties op locatie. Op basis van de demonstratie hebben we geadviseerd de verouderde installatie te vervangen door een modern en hoogwaardig omroepsysteem en ontdekt dat drie 12 inch luidsprekers op het dak van de tribune ruim voldoende zijn om het gehele veld te voorzien van helder geluid. De gekozen AtlasIED tweeweg-luidsprekers bieden een uitstekende stem en muziekweergave en zijn bestand tegen alle verschillende weersomstandigheden voor een langdurige betrouwbaarheid.

Daarnaast hebben we ook de rest van het systeem vernieuwd, zoals de luidspreker op de zittribune en de centrale apparatuur om het geheel te bedienen.

Wil je ook een demo op locatie?

Om de juiste luidsprekers, en vooral ook het juiste aantal luidsprekers, te kunnen kiezen voor een sportcomplex, geven we vaak een demonstratie op locatie. Zo kunnen we samen met jou testen wat voor jullie sportcomplex de meest passende oplossing is. Is de geluidsinstallatie bij jouw sportvereniging ook toe aan vervanging? Wij komen graag een demonstratie geven!

Neem contact met ons op!

Geavanceerd, professioneel mengpaneel

s.v. De Treffers beschikt tijdens de wedstrijden over een live omroeper. De omroepruimte wordt daarom naast een hoge kwaliteit versterker, voorzien van een geavanceerd en professioneel mengpaneel. Dit mengpaneel biedt voordelen zoals hoge audiokwaliteit, grafische EQ’s, meerdere outputs voor afzonderlijke regeling van de luidsprekers en bediening via een iPad, waardoor het geluid eventueel ook buiten de ruimte bediend kan worden.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid