moderne pauzesignalen

"Geen afgrijselijke zoemers of andere geluiden maar een vriendelijk en moderne pauze-bel"

Pauzesignalering voor het hele bedrijf bij PKF/Post in Venlo

Met zes miljoen pallets per jaar is PKF/Post één van de grootste Nederlandse palletproducenten. Voor dé producent van houten pallets is logistieke dienstverlening het sleutelwoord. De werkwijze is zonder meer uniek te noemen. Van online order tot machinaal geproduceerde pallet, alles wordt digitaal verwerkt en gevolgd. Zij waren op zoek naar een modern systeem voor pauzesignalering over hun digitale netwerk. Niet de ouderwetse zoemer maar een vriendelijk signaal voor alle medewerkers.

De oplossing

Aangezien er in de diverse productiehallen veel lawaai is van machines hebben we in de eerste plaats gebruik gemaakt van luidsprekers welke genoeg vermogen hebben om een krachtig signaal uit te zenden. Met andere woorden, hoorbaar voor iedereen. Hiervoor hebben we  gebruik gemaakt van de Community R35 luidspreker en de Apart MPLT-62 hoornluidspreker. De kantine en binnenplaats hebben we voorzien van de Apart Mask 4 luidsprekers. Het geheel wordt aangestuurd door vijf Mezzo versterkers van het merk Powersoft.

Audiosignaal over het netwerk

Om pauzesignaal gelijktijdig in alle hallen te laten klinken en het niet mogelijk was om audio bekabeling aan te leggen hebben we gekozen voor een Dante oplossing.
Met behulp van het Dante protocol versturen we het audio pauze signaal gelijktijdig naar alle hallen. De Mezzo versterkers zijn allen uitgevoerd met Dante. Dit gaat over het IP netwerk van de klant. We hoeven hiervoor geen nieuwe kabels te installeren. Het bestaande IP netwerk volstaat prima!

Pauze signaal

Het pauzesignaal wordt gegenereerd door een eenvoudige SD speler waarop een pauze signaal wordt geïnstalleerd. Met behulp van een software interface kan een gebruiker het pauze schema wijzigen. Dit gebeurd eenvoudig via een browser op een willekeurige computer.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid