Rosewood Group

Videobellen op hoog niveau

De ultieme vergaderruimte voor online meeten

Rosewood Group kwam met de vraag om de boardroom, gevestigd in het pand van Van Den Akker Audi, Bentley en Porsche, in te richten om op hoog niveau online te vergaderen.

De deelnemers aan tafel moeten goed in beeld gebracht worden en duidelijk verstaanbaar zijn. Hiervoor zijn de nieuwste technieken op het gebied van online vergaderen toegepast.

Online Meeten

Online meeten, videobellen of videoconferencing is niet meer weg te denken vandaag de dag. Dit gebeurt steeds vaker op basis van het BYOD (Bring Your Own Device) principe. Men kan met de eigen laptop verbinding maken met het vergadersysteem en dan eenvoudig door middel van Skype, Teams, Zoom, GoToMeeting, etc. videobellen met hoge kwaliteit video en audio.

Biamp Devio

De Biamp Devio SCR-20CX wit is een collaboration tool voor de moderne werkplek, zoals huddle rooms of compacte vergaderruimtes. De Devio SCR20 CX biedt een uitzonderlijke audiovisuele ervaring voor medewerkers die online willen vergaderen met oplossingen als Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts of Google Meet. Dankzij simpele BYOD (Bring Your Own Device) technologie wordt een ruimte toegankelijk gemaakt voor iedereen met een laptop, smartphone of tablet.

Devio bevat gepatenteerde Beamtracking microfoons en professionele DSP (Digital Sound Processing) om audiokwaliteit te optimaliseren en gesprekken rond de tafel intelligent samen te mixen tot één geheel, zodat het voor iedereen aan de andere kant van het scherm verstaanbaar gemaakt wordt.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid