Warming up the crowd

Een indoor en outdoor geluidsinstallatie om zowel in de kantine als op het veld de gewenste sfeer te kunnen creëren.

Voetbalspeakers SV Ondo

Een gezellige voetbalvereniging uit het dorp Heusden bij Asten, dat is SV Ondo. Vrijwilligers maken het verschil samen met trouwe sponsoren. Dit is direct zichtbaar wanneer je een bezoek brengt aan SV Ondo. De grasmat, maar ook de kantine liggen er perfect bij. Een betrouwbare indoor en outdoor geluidsinstallatie mocht dan ook niet ontbreken. Wij gingen aan de slag met een passend advies om te voldoen aan de wensen van deze mooie sportvereniging.

Omroepen

Online ging SV Ondo op zoek naar een betrouwbaar systeem om tijdens wedstrijden om te kunnen roepen. Maar men was ook bereid te investeren in een stukje muziek op de grasmat. Een playlist voor de warming-up van de spelers van het 1e elftal, maar ook voor het publiek. Kortom een indoor en outdoor geluidsinstallatie die positief zou bijdragen aan de sfeer tijdens thuiswedstrijden en toernooien.

Community R35

De R35-3896 luidspreker van Community is uitermate geschikt voor sport accommodaties. De luidspreker is volledig waterdicht en kan daarom het hele jaar buiten blijven hangen. Hij genereert een enorme output zowel bij spraak als bij muziek en is daardoor uitermate geschikt voor omroepsystemen. Het bereik van 90×60 graden zorgt ervoor dat met twee of drie luidsprekers een heel voetbalveld voorzien kan worden van geluid.

R35-3896 Live

Ben je benieuwd hoe deze speakers het geluid over de voetbalvelden verspreiden? Bekijk dan onderstaande video en krijg een indruk van de kwaliteit!

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid