Warming up the crowd

Voetbalspeakers SV Ondo

Een gezellige voetbalvereniging uit het dorp Heusden bij Asten, dat is SV Ondo. Vrijwilligers maken het verschil samen met trouwe sponsoren. Dit is direct zichtbaar wanneer je een bezoek brengt aan SV Ondo. De grasmat, maar ook de kantine liggen er perfect bij. Een betrouwbare muziekinstallatie mocht dan ook niet ontbreken.

Omroepen

Online ging SV Ondo op zoek naar een betrouwbaar systeem om tijdens wedstrijden om te kunnen roepen. Maar men was ook bereid te investeren in een stukje muziek op de grasmat. Een playlist voor de warming-up van de spelers van het 1e elftal, maar ook voor het publiek. Zodat het positief zou bijdragen aan de sfeer tijdens thuiswedstrijden en toernooien.

Community R35

De R35-3896 luidspreker van Community is uitermate geschikt voor sport accommodaties. De luidspreker is volledig waterdicht en kan daarom het hele jaar buiten blijven hangen. Hij genereert een enorme output zowel bij spraak als bij muziek en is daardoor uitermate geschikt voor omroepsystemen. Het bereik van 90×60 graden zorgt ervoor dat met twee of drie luidsprekers een heel voetbalveld voorzien kan worden van geluid.

R35-3896 Live

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid