SV Ventura

Korfbal voor jong en oud!

Omroepinstallatie Velden en terras

SV Ventura is een zeer actieve en gemoedelijke korfbalvereniging in het Zuid-Hollandse Strijen. Ze waren op zoek naar een goede omroepinstallatie voor hun velden en hun terras. Zowel muziek als spraakverstaanbaarheid bij omroepmededelingen was voor hen belangrijk. Tevens wilde ze af van de ingewikkelde bediening van de bestaande apparatuur. Aan deze vraag konden wij natuurlijk voldoen.

Oplossing

Voor de omroep op de velden hebben we gebruik gemaakt van de krachtige Community R35-3896 luidspreker. Deze is uitermate geschikt voor zowel muziek als omroepmededelingen. Op het terras hebben we de weerbestendige Mask6 luidsprekers van het merk Apart geplaatst. Het geheel wordt aangestuurd met een krachtige Powersoft versterker waarop we ook de speakers in de kantine hebben aangesloten. Natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat het volume voor binnen en buiten makkelijk apart van elkaar te regelen is.

 

Weerbestendige Apart Mask6 luidspreker

De Apart Audio MASK6 is één van de meest verkochte luidsprekers en is afkomstig uit de legendarische MASK serie. In 2017 heeft deze serie een fantastische update gekregen door het toepassen van gepatenteerde Clicmount systeem. Nooit eerder werd het monteren van de luidspreker zo eenvoudig gemaakt voor de installateur. En nooit eerder zag het ontwerp van deze serie er zo stijlvol uit. De geluidskwaliteit is uitstekend.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid