Hoogwaardige projectie in het auditorium

Het auditorium bij de Venco Campus beschikt over een modern auditorium wat veelzijdig gebruikt kan worden.

Venco Campus Vencomatic Group

De Vencomatic Groep biedt oplossingen voor de huisvesting, eierverzameling en klimaatbeheersing voor alle soorten pluimveebedrijven. Met de slogan ‘Think ahead with poultry people’ benadrukt Vencomatic haar innovatieve instelling en drukken zij de waardering voor hun klanten en partners uit.

Venco Campus

De Venco Campus is een uniek concept in vele opzichten. Duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit en transparantie liggen aan de basis van dit gebouw, dat is gebouwd voor de toekomst. De Venco Campus is het hoofdkantoor van de Vencomatic Groep en de thuisbasis van Vencomatic, Agro Supply en Rondeel. Het is een multifunctioneel bedrijfspand met kantoren, een logistiekafdeling, magazijnen en een werkplaats, en doet tevens dienst als internationaal kenniscentrum voor pluimvee.

Simply Control

De Venco Campus beschikt over een high-tech auditorium. Het bedienen van de techniek in dit auditorium moet super eenvoudig zijn zodat alle (gast) gebruikers de techniek kunnen bedienen. Om de bediening te vereenvoudigen hebben wij een Crestron systeem geïntegreerd. Dit systeem bestaat uit een touchscreen welke verbonden is met een processor die alle apparaten aanstuurt. We kunnen de lay-out (GUI) van het touchscreen en de programmering in de processor op maat programmeren. Hierdoor is de bediening en het lay-out design helemaal aangepast op de wens van de klant.

Groot Projecteren

In grote zalen zoals een auditorium wordt meestal gebruik gemaakt van een grote projectie. Om het perfecte plaatje op het scherm te krijgen is de keuze van de projector belangrijk. Eigenschappen van projectoren zijn bijvoorbeeld de lichtopbrengst (ANSI), resolutie, contrast, lamp of laser etc. De ontwikkelingen in de projectoren gaat snel en we zien dan ook steeds meer laser projectoren op de markt verschijnen. De laser projector heeft veel voordelen:

  • 10x langere levensduur
  • weinig tot geen onderhoudskosten
  • projector hoeft niet op te warmen of af te koelen

 

Meer informatie over projectoren?

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid