Bruns

Bruns maakt verhalen tastbaar door het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige tentoonstellingen.

Van museum tot experience center Het verhaal van Bruns

Sinds 2017 heeft Bruns nieuw leven geblazen in de voormalige weverij De Ploeg gevestigd in Bergeijk. De fabriek is volledig omringd door natuur, het prachtige Ploegpark, ontworpen door tuinarchitecte Mien Ruys. Met de overname is de functie als fabriek wel weer in ere hersteld. Voorheen produceerden ze hier namelijk de befaamde Ploegstoffen. Nu treedt Bruns in de voetsporen van de fabriek, met het ontwikkelen van hoog kwalitatieve tentoonstellingen en exhibits voor musea, science centra, informatie- en bezoekerscentra en brand experience centra. Wij maakten vervolgens de vergaderruimte voor videoconferencing. Daarnaast zorgden we ook voor radio op de werkvloer.

Videoconferencing

Bruns opereert internationaal en de mensen van Bruns zijn dus ook veel onderweg. Om efficiënt te kunnen vergaderen met collega’s of leveranciers heeft Bruns daarom behoefte aan een vergaderruimte voor videoconferencing. Met één druk op de knop communiceer je met hoogwaardig beeld en geluid.

Software simulatie geluidsdruk

Bij het realiseren van een muzieksysteem is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de geluidsdruk op de werkvloer overal hetzelfde is. We simuleren dit met speciale simulatie software. Aan de hand van deze berekening bepalen we daarna het aantal speakers en de ideale plaatsing.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid