Argenta

Rustgevende sfeerbeleving in iedere ruimte, maar wel van het juiste niveau. Een uitdaging waar we een makkelijke oplossing voor hebben. Achtergrondmuziek met volumeregeling.

Fijne werksfeer met Radio op kantoor

Argenta Breugelmans-Geens in het Belgische Veerle-Laakdal kenmerkt zich door professionaliteit en gastvrijheid. Wanneer je hier binnen komt is meteen een prettige doch zakelijke sfeer merkbaar. Een installatie voor achtergrondmuziek met volumeregeling draagt hier zeker aan bij. Een rustgevende werksfeer en een prettige klantbeleving staan direct met elkaar in verbinding.

“Wij zouden het prettig vinden wat meer sfeer te ervaren tijdens het werk”.

Volumeregeling zorgt ervoor dat iedere ruimte het juist niveau muziek ervaart. Op die manier staat de muziek nooit te hard. Ook zet je de muziek zachter of helemaal uit wanneer je met klanten praat.

Eenvoudige oplossing

De oplossing was eigenlijk vrij simpel. We hebben elke ruimte in het kantoor voorzien van een goede plafondspeaker. Tevens hebben we elke ruimte voorzien van een volumeregelaar waarop de muziek eenvoudig gedempt of zelfs uitgezet kan worden indien nodig. Perfecte volumeregeling dus. Als muziekbron hebben we gebruik gemaakt van een kwalitatieve internetradio waarop duizenden radiozenders kraakhelder te ontvangen zijn. Een makkelijk te bedienen versterker was voldoende om het geheel aan te sturen.

Balie Intercomsyteem

Naast een installatie voor achtergrondmuziek hebben we tevens een balie-intercomsysteem geplaatst. We hebben op die manier de spraakverstaanbaarheid aan de balie flink kunnen verbeteren. Door de glazen scheidingswand liet deze spraakverstaanbaarheid in het verleden nogal eens te wensen over. Met het balie- intercomsysteem is dat probleem de wereld uit geholpen.

Meer informatie

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid