Sfeer op de velden én het terras

Dankzij de gedegen nieuwe geluids- en omroepinstallatie bij VVAC Ottoland, kan de club weer optimaal sfeer creëren!

Wat een geluid Bij VVAC

Door een grote groep vrijwilligers is er de afgelopen jaren heel hard gewerkt om de accommodatie van VVAC in Ottoland te upgraden. Als kers op de taart hoort hier natuurlijk ook een goede omroepinstallatie bij. Voor en tijdens de wedstrijden moet er een perfecte sfeer zijn op het terras en de velden. Voetbal moet namelijk een feestje zijn.

De perfecte oplossing

Na een uitgebreide demonstratie is er door het bestuur voor de geluids- en omroepinstallatie bij VVAC Ottoland unaniem gekozen voor de R35 luidspreker van Community. Deze zorgt voor een krachtige en heldere weergave van zowel muziek als spraak. Het terras is voorzien van de legendarische weerbestendige Mask luidsprekers van Apart Audio. Het geheel wordt aangestuurd door een Powersoft  versterker. Een bluetooth ontvanger maakt het mogelijk muziek af te spelen vanaf verschillende mobiele apparaten.

Gratis demo op locatie

Per vereniging verschilt de verwachting van de geluidskwaliteit. Sommige verenigingen willen slechts verstaanbaar zijn rondom het hoofdveld. Anderen willen een fantastische muziekbeleving op en rondom het volledige sportcomplex creëren. Wij kunnen met alle eisen uit de voeten en komen vrijblijvend een demo voor uw vereniging verzorgen.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid