Ultra moderne werkplaats

Yamaha MXGP fabrieksteam beschikt over een ultra moderne werkplaats. Deze werkplaats is van alle faciliteiten voorzien en beschikt tegenwoordig over muziek op de werkvloer met digitale bediening.

Together We Achieve More Yamaha MXGP

Sinds 2018 is het Yamaha MXGP racing team gevestigd in Bergeijk. Hier is een nieuwe workshop gebouwd met daarin alle faciliteiten om het team optimaal te kunnen laten presteren.

Muziek op de werkvloer

Het hele gebouw is voorzien van een geluidsinstallatie voor zowel muziek als omroep. Muziek heeft een positieve bijdrage in de sfeer op de werkvloer.

Elke ruimte is voorzien van een digitaal bedieningspaneel zodat er per ruimte een muziekbron gekozen kan worden. Daarnaast is het mogelijk om per ruimte het volume te regelen via het bedieningspaneel.

Omroepmicrofoon

Wanneer er bezoek aan de receptiebalie staat is het soms lastig om degene voor die afspraak te bereiken. Door middel van een omroep- of, in vaktermen, paging microfoon is het eenvoudig om iemand op te roepen. Het is mogelijk om naar één of meerdere ruimtes tegelijk om te roepen.

 

Fitness ruimte

Het Yamaha team beschikt over een eigen fitness ruimte. In deze fitness ruimte moet het volume van de muziek flink omhoog gedraaid kunnen worden tijdens het sporten. Door middel van een subwoofer toe te voegen kan hier gesport worden op een lekkere beat.

Draadloos presenteren

In het gebouw zijn meerdere vergaderruimtes uitgerust met een presentatie oplossing. Hierbij het mogelijk om een laptop, tablet of smartphone draadloos te koppelen met het scherm. Hiervoor wordt de Barco Clickshare oplossing gebruikt. In vier eenvoudige stappen is de laptop verbonden met het scherm.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid