Hybride vergadertechnologie voor alle situaties Hoe zien moderne vergaderingen eruit?

We hebben in de afgelopen jaren allemaal gemerkt dat vergaderen effectiever en efficiënter kan. In veel aspecten is dit ook gebeurd. Hybride vergaderen is op veel plekken de norm en functioneert goed. Echter zijn er veel bedrijven, verenigingen en overheidsinstanties waar de vergadertechnologie een update kan gebruiken. Vergaderen moet namelijk eenvoudig, toegankelijk en veilig kunnen. Wij hebben hier een vooruitstrevende oplossing voor.

Hybride vergaderzalen

Confero meeting management software van Televic maakt het mogelijk om eenvoudig hybride te vergaderen. Maar wat maakt deze software zo uniek in vergelijking met andere vergadertechnologie? Confero heeft geen installatie nodig. Het is in zijn geheel toegankelijk via de cloud. Dit betekent dat je deze software via je browser aankan. Vergaderen kan hierdoor eenvoudig en snel met ieder device.

Daarnaast is Confero end-to-end encrypted. Dit houdt in dat alleen de zender en de ontvanger de berichten of beelden kunnen zien. Op deze manier is gevoelige informatie versleuteld. Deze beveiligde verbinding maakt het mogelijk op iedere locatie te vergaderen zonder risico.

Confero is vergadersoftware die er alles aan doet een vergadering effectief, eenvoudig en duidelijk te laten verlopen. Confero is namelijk geoptimaliseerd om hybride vergaderigen te managen. Deelnemers zijn gemakkelijk uit te nodigen op afstand, thuis of op kantoor. Ideaal voor bedrijven die remote werken, of gemeentes die verschillende gasten digitaal willen uitnodigen.

Hybride gemeente vergaderingen

Confero 360 maakt het zelfs mogelijk voor de organisator om de meeting te reguleren, verschillende microfoons te monitoren en de notulen in beeld terug te kijken. Zelfs de camera’s zijn af te stellen op de meeting zodat de vergadering en de sprekers op het juiste moment in beeld zijn met Confero Cam. Bekijk de video over hybride gemeente vergaderingen!

In de praktijk

Hoe ziet de nieuwste vergadersoftware er nu in de praktijk uit? Wat doen de voordelen van Confero voor zijn gebruikers? De gemeente Maashorst is een van de eerste gemeentes die deze vergaderoplossing inzet. Gemeentes en overheidsinstanties kunnen optimaal gebruik maken van effectieve vergaderingen. Met name wanneer er veel verschillende sprekers aanwezig zijn.

Deelnemers in Maashorst kunnen zich tijdens de vergadering identificeren met behulp van hun pasje. Dan weet de software meteen wie de spreker is en van welke politieke partij deze is. De management opties maken het gemakkelijk voor de voorzitter om de vergadering efficiënt en overzichtelijk te laten verlopen.

Daarnaast hebben we 5 camera’s geïnstalleerd die zich met behulp van de software richten op de actieve spreker. Daarmee is het meteen duidelijk voor alle online deelnemers wie er aan het woord is. Tevens worden alle beelden opgeslagen en zijn er meteen overzichtelijke notulen van de vergadering.

De raadzaal van gemeente Maashorst is hiermee volledig ingericht voor de moderne wereld van vergaderen. Vergaderen is nu eenvoudig, toegankelijk en veilig, en dit vanaf iedere locatie.

Deel dit bericht op

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid