Auditorium

Een multifunctioneel auditorium, ruim opgezette expo ruimte, en meer dan 12 opleidingslokalen. Mikrocentrum heeft alles in huis om te verbinden in techniek, en beschikt nu onder andere over TDM Narrowcasting.

Moderne audiovisuele invulling Mikrocentrum

Mikrocentrum is een kennis- en netwerkorganisatie die industriële bedrijven ondersteunt via opleidingen, evenementen en het High Tech Platform. Naar aanleiding van de verhuizing van Mikrocentrum naar de nieuwe locatie in Veldhoven was er behoefte aan moderne audiovisuele invulling met TDM Narrowcasting.

Oplossing

  • Een multifunctioneel auditorium is voorzien van hypermoderne HD projectie en presentatie oplossingen. Beeld, geluid en verlichting worden centraal bestuurd. Met schuifwanden kan de ruimte-indeling worden aangepast, ook de AV-besturing is hierop ingericht.
  • Een TDM narrowcasting systeem, ideaal voor het hele gebouw. Op alle verdiepingen en verschillende locaties in het pand wordt informatie getoond, specifiek voor gebruikers van deze verdieping.
  • Maar liefst 12 trainingsruimtes zijn voorzien van HD projectie, audio-ondersteuning en op maat gemaakte beschrijfbare projectieborden.
  • Ook installeerden we een omroepsysteem zodat in het gehele gebouw kan worden omgeroepen. De installatie kan tevens worden gebruikt om achtergrondmuziek weer te geven.

Digital Signage

Onlangs hebben we bij Mikrocentrum ook een nieuw beeldscherm geplaatst. In combinatie met een TDM licentie kan er nu op alle gewenste momenten instructies, reclame en ander beeld en video tentoongesteld worden. We noemen dit digital signage. Het gaat hier wederom om eenvoudig aan te passen en te bedienen systeem.

Mikrocentrum in beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid