Achouffe Valley

Voor een ultieme sfeerbeleving, zowel binnen als buiten, hebben we Hotel Restaurant & Brasserie Achouffe Valley voorzien van een geluidsinstallatie voor restaurant, veranda en terras!

Sfeervol genieten bij Achouffe Valley Het perfecte geluid voor de perfecte sfeer

Bovenop een heuvel, ligt met een prachtig uitzicht over de vallei van Achouffe Hotel Restaurant & Brasserie Achouffe Valley. Een unieke uitvalsbasis voor een gezellig en relaxed bezoek aan deze mooie locatie. Het restaurant & brasserie bestaat uit 2 delen, het warm ingerichte restaurant en de sfeervolle veranda waar ook honden welkom zijn. Je kunt hier onder andere genieten van snacks, lunchgerechten, hamburgers en de bekende Ardeense tapas planken! Daarnaast is Terras & Bar “Cheers & Chill” het buitenchalet, dat met een panoramisch uitzicht over de vallei en eindeloze bossen van Achouffe, speciaal is ingericht om te genieten van een van de lokale biertjes, huisgemaakte cocktails, mocktails en andere speciale bieren en dranken.

Bij een concept als dit hoort een gedegen geluidsinstallatie om de sfeerbeleving compleet te maken. De wens was om het bestaande muzieksysteem te koppelen aan de nieuwe geluidsinstallatie, verdeeld in twee zones: Restaurant en Veranda/Terras. Wij levereden een oplossing op maat, zodat de gasten van Achouffe Valley zich zullen gaan wanen in een warme, aangename en uiterst relaxte sfeer in iedere zone.

Ook op zoek naar een geluidsinstallatie voor jouw horeca gelegenheid?

Passende speaker per zone!

De geluidsinstallatie is opgedeeld in twee zones, restaurant en veranda/terras, oftewel: binnen en buiten. Beide zones behoeven een ander type luidspreker.

In de restaurant-zone hebben we gekozen voor inbouw plafondspeakers van het merk Biamp. Deze 2-weg design speakers produceren warme en diepe klanken, waardoor deze uiterst geschikt zijn voor zowel muziek als spraak. Dankzij het moderne design en de dunne grill, past deze luidspreker in vrijwel iedere interieur.

In de veranda/terras-zone hebben we voor een weatherproof opbouw luidspreker gekozen van BAS, de Sonora4TN. Deze luidspreker is volledig voorbereid op buitengebruik dankzij een aluminium grille en bescherming tegen water (IP-66). Daarnaast biedt deze speaker een helder, storingsvrij geluid en beschikt het over een weersbestendig montageset, roestvrijstalen schroeven en stalen veiligheidskabel. De speakers zijn onder andere bevestigd aan de veranda en aan de palen die rondom het terras staan en mede dienen voor de sfeervolle verlichting.

Eenvoudige aansturing van de zones!

In de centrale installatie bevinden zich de compacte, maar krachtige Powersoft Mezzo 602A 2-kanaals versterker en de gebruiksvriendelijke Biamp PREZONE1 stereo voorversterker met 2-zone volumeregeling. De combinatie van deze apparaten realiseren een kwalitatieve geluidsverdeling over de twee zones en de verschillende luidsprekers, met een zeer eenvoudige bediening. Zo kunnen de medewerkers van Hotel Restaurant & Brasserie Achouffe Valley gemakkelijk zelf de installatie bedienen, zonder dat er enige technisch kennis vereist is.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid