Kusters Precision Parts

Visie en precisie sinds 1973

Digital Signage voor het perfecte plaatje

Kusters Precision Parts was op zoek naar een nieuwe inrichting van de presentatie en vergaderruimtes. Vandaar dat wij verschillende Sony Bravia schermen hebben geïnstalleerd. Professionele 4K displays van 450 nits die 24/7 gebruikt kunnen worden!

Daarnaast hebben we ook enkele vergadermicrofoons, camera’s en speakers geplaatst om de presentaties en vergaderingen bij Kusters zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Sony TEOS

Als kers op de taart maakt Kusters nu gebruik van TEOS Manage. TEOS is super handige vergadersoftware met eenvoudig gebruik en gebruiksvriendelijke displays. Met TEOS kun je namelijk draadloos verbinding maken met de verschillende vergaderruimtes. Je kunt de schermen aansturen via IP control. Zet de schermen ’s ochtends aan en ’s avonds weer uit. Ook digital signage is makkelijk te bedienen met TEOS. Hierdoor dienen de schermen als digitale uithangborden voor jouw bedrijf en kun je allerlei informatie tentoonstellen.

Roombooking met TEOS is super eenvoudig. Creëer een virtuele receptie en reserveer vergaderruimtes eenvoudig met een simpele tik op de knop van jouw tablet. TEOS kent een eenmalig licentie en installatie op je server. Hierna kun je oneindige licenties toevoegen.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid